Tlf: 69 35 12 12 - Fax: 69 35 12 11 - post@roarstang.no

Hvem er Roar Stang Kjott AS?

Roar Stang Kjøtt AS ble etablert i 1990, men har stolte mattradisjoner helt tilbake til 1970. De siste årene har Paal Stang, sønn av Roar Stang, ledet bedriften. Med på eiersiden er også produksjonssjef Svein Erik Lund.

Roar Stang Kjøtt AS har de senere årene hatt en solid vekst. Mange nye avtaler er inngått og omsetningen er økt vesentlig. Veksten er imidlertid kontrollert, slik at bedriften til enhver tid har full oversikt og kontroll.

 

En betydelig aktør innenfor Storhusholdning

Roar Stang Kjøtt AS er en betydelig aktør innenfor storhusholdningsmarkedet, med blant annet leveranser til ASKO (Norges Gruppen), Servicegrossistene og diverse enkeltstående grossister. Roar Stang Kjøtt AS produserer også mye for industri og EMV (Egne MerkeVare), og er blant annet leverandør til Goman Bakeriene og Salatmestern, som igjen leverer til dagligvare.

 

pizza-miljø1Bred erfaring fra bransjen

De ansatte hos Roar Stang Kjøtt AS har alle bred erfaring fra bransjen. De vet hva markedet etterspør. I tillegg til å spille på lag med kundene, så driver Roar Stang Kjøtt AS også aktivt med egen produktutvikling. Man er på konstant søken etter den gode smaksopplevelsen. God kvalitetsmat bidrar til økt salg.

PizzaDet er av stor betydning for kundene at man finner en balanse mellom riktig pris og høy kvalitet. Roar Stang Kjøtt AS har på dette området funnet suksessoppskriften.Det er mulig å produsere kvalitetsprodukter til en pris alle kan akseptere.

 

Prøv våre produkter!

De ansatte hos Roar Stang Kjøtt AS har alle bred erfaring fra bransjen. De vet hva markedet etterspør. I tillegg til å spille på lag med kundene, så driver Roar Stang Kjøtt AS også aktivt med egen produktutvikling. Man er på konstant søken etter den gode smaksopplevelsen. God kvalitetsmat bidrar til økt salg!

 

Vi kan også hjelpe deg med følgende:

– Menyoppsett
– Kalkulasjon
– Sesongmeny
– Plakater
– Salgsmateriale
– Opplæring
– Kursing

Ta kontakt med vårt salgsapparat for hjelp. Se vår kontaktside for å finne selger i ditt distrikt.