Hvem er Roar Stang Kjøtt?

Roar Stang Kjøtt AS ble stiftet i 2005 av Paal Stang og Svein-Erik Lunde. Selskapet er en videreføring av familiebedriften Stang, som har produsert næringsmidler av høy kvalitet siden tidlig 70-tallet. Selskapet har de siste årene hatt en solid vekst, mange nye avtaler er inngått og omsetningen øker. Veksten er kontrollert, slik at selskapet ikke tar på seg mer enn vi kan levere med høy kvalitet og med full kontroll. Vi har nå flyttet inn i nytt moderne produksjonsanlegg, slik at vi kan møte den sterke konkurransen i markedet og myndigheters krav. Vi vil med dette stå godt rustet til å ivareta forbrukernes ønsker om et bredt utvalg av gode kvalitets produkter også for fremtiden.

Bygger mye av vår fremgang på kvalitet!

Kun det beste er godt nok, vi bruker førsteklasses råvarer hele veien i produksjon.
Kvalitetskrav til råvarer er ufravikelig, det samme gjelder kravet til bearbeiding og oppbevaring. Vi opererer med strenge interne krav.
Vi har stor fokus på kvalitet, og arbeider mot en FSSC 22000 sertifisering i løpet av 2017.

Betydelig aktør innenfor Storhusholdning

Roar Stang Kjøtt er leverandør av gode kvalitetsprodukter til ASKO (Norges Gruppen), Servicegrossistene og diverse enkeltstående grossister. I 2017 har vi blitt leverandører til dagligvaren på Stang HALAL produkter.

Vi kan også hjelpe deg med følgende:

Menyoppsett

Kalkulasjon

Sesongmeny

Plakater

Salgsmaterialer

Opplæring

Kursing

Ta kontakt med vårt salgsapparat for hjelp.

Se vår kontaktside for å finne selger i ditt distrikt.